Hvad Belaster Miljøet Mest? - De Største Co2 Syndere

Skrevet d. 24. February 2021
Pixabay

hvad belaster miljøet mest? - Modeindustrien, brandstofindustrien, landbrug, fødevareindustrien, og transport er nogle af de største syndere når det kommer til miljøet. 

Modeindustrien er meget belastende for miljøet og trenden omkring fast Fashion gør at der bliver produceret kæmpe mængder af tøj, hvor meget af det bliver lavet på fabrikker der ikke varetager produktionen på forsvarlig vis, såvel som bommuld produktion der kræver helt enorme mængder vand. 

Brandstof og transport industrierne, vi bliver flere og flere mennesker i verdenen, hvilket også gør at der er flere biler på vejene og mere transport der skal importere og eksportere ting mellem landegrænser og på tværs af verdenen, derfor stiger vores forbrug af brandstoffer år for år. 

Landbruget og fødevare industrien bidrager også til kæmpe mængder af co2, især kød og mejeri produktionen er hårdt ved miljøet, da dyr, især kvæg, kræver store arealer at begå sig på og tager derfor meget mere plads end hvad korn, grøntsager og frugt gør. 

Fødevare industrien bidrager også med store mængder plastik affald, da mange fødevare bliver pakket i plastik emballage og med så mange mennesker vi er på jorden og hvor meget vi spiser hver dag, samt vi køber mere mad end vi kan spise, så kan man måske godt regne ud at der er store mængder affald der også hver dag bliver smidt ud.  

Næste indlæg
Hvad gør danskere for miljøet?
Det er faktisk ikke småting, danskerne gør for miljøet. Ikke hvis man sammenligner med andre lande, …
Læs mere
Hvad gør plastik ved klimaet?
Når man snakker klima og miljø, er det svært at komme uden om den store "plastik debat".Plastik er n…
Læs mere
Hvorfor er kød dårligt for miljøet?
Kød er dårligt for miljøet, da det kræver utroligt meget energi for dyret at vokse og blive stort …
Læs mere