Hvad Gør Danskere For Miljøet?

Skrevet d. 09. March 2023
Pixabay, Clker-Free-Vector-Images

Det er faktisk ikke småting, danskerne gør for miljøet. Ikke hvis man sammenligner med andre lande, befolkningen størrelse og ikke mindst landets størrelse.

Ud over at mange virksomheder har fokus på at gøre deres virksomheder mere bæredygtige, har vi også mænd og kvinder i forskellige fællesskaber, hvor der er et fokus på miljø og hvor forbedringerne kan gøres endnu større.

Tager vi den almindelige dansker, kan vi nok ikke skære alle over en kam, men der er alligevel blevet lavet nogle tiltag, som gør, at den almindelige dansker også gør sit for at passe på miljøet.

Sorteringen af affald er den første ting. Selvom mange nok har følt det som et åndssvagt tiltag, så er det altså med til, at processer med madspild, afbrænding af affald og genbrug er blevet mere effektivt. 

Efter den mest kritiske periode med corona tænker jeg bestemt også, at der er nogle virksomheder og medarbejdere, der har fået noget at tænke på. For selvom mange frygtede for hjemmearbejdet, så endte det faktisk med at være mere effektivt. Jeg hører om flere og flere, der arbejder hjemme flere gange i ugen og på den måde bliver der sparet på transport af bilen.

Herunder kunne de mange stop af turister, fly m.fl. også give naturen en pause, hvor megen dyreliv pludselig kom tilbage til steder, hvor de ikke havde været længe. 

Og sidst men ikke mindst er vi jo også meget kendte for vores flotte vindmøller.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til denne tekst. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og bestille smykker til børn. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk, deraf marketet.

Næste indlæg
Hvad gør plastik ved klimaet?
Når man snakker klima og miljø, er det svært at komme uden om den store "plastik debat".Plastik er n…
Læs mere
Hvorfor er kød dårligt for miljøet?
Kød er dårligt for miljøet, da det kræver utroligt meget energi for dyret at vokse og blive stort …
Læs mere
Hvorfor er plastik skadeligt for miljøet?
Plastik er dårligt for miljøet, da det tager enormt lang tid, før det bliver nedbrudt. Det sker o…
Læs mere