Hvad Gør Genbrug For Miljøet? - Derfor Er Genbrug Godt!

Skrevet d. 24. February 2021
Pixabay

hvad gør genbrug for miljøet? - Der er rigtig mange grunde til at genbrug er godt for miljøet men for at sige det overordnet, så skåner det vores planet for rigtig meget affald og på samme tid for alt for meget overproduktion af nye ting. 

Når man genbruger sørger man få at ting får helt nyt liv og får gavn et andet sted, i stedet for at ende på et forbrændingsanlæg eller ude i vores natur. 

Når vi genbruger i stedet for at købe nyt, så hjælper vi til at produktion af nye ting falder og ofte er der stor belastning på vores miljø når der bliver produceret ting i masseproduktioner. 

Der findes mange ting som man kan genbruge, eksempelvis tøj i form af at du aflevere dit gamle tøj til genbrug, men også at du selv kan købe tøj ved genbrug.

Også flasker af både plastik og glas kan genbruges til at lave nye flasker eller omdannes til andre ting. 

Især plastik er et stort problem for planeten da det kan ende i havet hvor det kan gøre stor skade på dyr og forurene med kemikalier fra plastikken, derfor er det vigtigt at plastik bliver genbrugt, så det ikke er til stor skade for vores miljø, men i stedet er til gavn et andet sted.

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hos avXperten kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af keramisk varmeblæser produkter. Derfor er dette blogindlæg markeret.

Næste indlæg
Hvad gør plastik ved klimaet?
Når man snakker klima og miljø, er det svært at komme uden om den store "plastik debat".Plastik er n…
Læs mere
Hvorfor er kød dårligt for miljøet?
Kød er dårligt for miljøet, da det kræver utroligt meget energi for dyret at vokse og blive stort …
Læs mere
Hvorfor er plastik skadeligt for miljøet?
Plastik er dårligt for miljøet, da det tager enormt lang tid, før det bliver nedbrudt. Det sker o…
Læs mere