Hvad Kan Jeg Gøre For At Passe Bedre På Miljøet?

Skrevet d. 23. March 2021
Pixabay

Man siger, at forandringer starter i det små. Hvis det er rigtigt, så skal vi starte den grønne omstilling i de små handlinger og i vores generelle livsstil. Hvis alle gør noget, så kan man gøre en stor forskel. Spørgsmålet er bare, hvad man skal gøre. Der er masser af gode og velmenende råd til, hvad man kan gøre for klimaet. For en god ordens skyld, så får du her nogle gode råd til, hvad man kan gøre i dagligdagen for at skåne klimaet.

Sådan passer du på miljøet i dagligdagen

Cykel, bus og tog

Du kan starte med et punkt, der ikke alene kan gavne din sundhed og økonomi, men også redde klimaet, nemlig at vi kigger på den måde, som vi transporterer os rundt på i hverdagen. Ved at tage cyklen, toget eller bussen frem for at køre i bil eller tage et fly, så så sparer man rigtig meget på Co2 kontoen.

Skær ned på bøfferne

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at rødt kød, især oksekød, er rigtig skidt for klimaet. Produktionen af oksekød er enormt belastende for miljøet. I stedet kan du spise fisk og fjerkræ.

Spar på el

Det er både penge og forurening at spare, hvis du minimerer dit forbrug af el. Dette kan gøres på mange måder, eksempelvis ved at slukke for lyset i de rum, som du ikke befinder dig i, sluk unødvendige apparater og lignende.

Til slut vil vi hurtigt takke Moodings for have støttet muligheden for at udarbejde, dette indlæg. Hos Moodings finder du et stort udvalg af Coffee Table Books varer. Tak til Moodings det betyder meget for os.

Næste indlæg
Hvorfor er kød dårligt for miljøet?
Kød er dårligt for miljøet, da det kræver utroligt meget energi for dyret at vokse og blive stort …
Læs mere
Hvorfor er plastik skadeligt for miljøet?
Plastik er dårligt for miljøet, da det tager enormt lang tid, før det bliver nedbrudt. Det sker o…
Læs mere
Hvordan kan vi hjælpe klimaet?
Vi kan alle gøre en forskel for klimaet, ligegyldigt om man gør lidt eller meget. Det kan måske virk…
Læs mere