Hvad Gør Madspild Ved Miljøet? - Læs Om Det Her

Skrevet d. 24. February 2021
Pixabay

Hvad gør madspild ved miljøet? - Fødevare- og landbrug industrierne er nogle af de industrier der belaster vores miljø mest, det vil sige at når vi køber mere mad end vi har brug for, så producere disse industrier også mere fordi det ser ud som om der er et behov for det. 

Ikke nok med at der bliver produceret mere, hvor produktionen er med til at forurene, så forurener emballagen som fødevarerne kommer i også, så når vi smider mere mad ud end vi egentlig spiser, så er der store mængder emballage der ryger med ud, som ikke havde været nødvendigt hvis vi ikke køber mere end hvad vi har brug for. 

Hvis folk så oven i købet ikke kan finde ud af at sortere affald, så noget af affaldet kan gå til genbrug, så smider man også unødvendigt meget glas, plastik, pap og papir ud, som ellers kunne være sendt til genbrug. 

Man kan kigge på sin kommunes hjemmeside om hvordan man skal sortere sit affald i de rigtige beholdere, så man er med til at genbruge det indpakning der kan genbruges. 

Hvis alle køber mindre, så går produktionen også ned, så der bliver produceret mindre og på den måde kan man skåne miljøet for stor belastning af co2.

Her skal vi huske at takke: avXperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindlæg. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Terrassevarmer. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.

Næste indlæg
Hvad gør plastik ved klimaet?
Når man snakker klima og miljø, er det svært at komme uden om den store "plastik debat".Plastik er n…
Læs mere
Hvorfor er kød dårligt for miljøet?
Kød er dårligt for miljøet, da det kræver utroligt meget energi for dyret at vokse og blive stort …
Læs mere
Hvorfor er plastik skadeligt for miljøet?
Plastik er dårligt for miljøet, da det tager enormt lang tid, før det bliver nedbrudt. Det sker o…
Læs mere