Hvad Kan Man Gøre For Miljøet? - Gode Tips!

Skrevet d. 24. February 2021
Pixabay

Hvad kan man gøre for miljøet? - Som privat person er der mange ting man kan gøre for at skåne miljøet, men det kan måske virke uoverskuelig hvor man skal starte og hvad man egentlig kan gøre for at kunne bidrage til at passe på vores jord. 

Spis lokale råvare

Så når du er nede i supermarkedet skal du gå efter at købe danske vare, eller tage på et nærtliggende grønttorv og spørg eventuelt i boderne for deres vare kommer fra, på den måde sikre man at grøntsagerne ikke er blevet transporteret fra den anden side af verdenen, da der bliver brugt meget brandstof på sådanne ture og dermed udleder en del co2. 

Undgå plastik 

Hvis du eksempelvis er typen der ellers normalt køber plastikposer når du handler ind, så køb i stedet et par stofposer og tag med dig når du handler, på den måde sparer du også penge. 

Undgå også ting lavet af plastik, hvis du kan få det i andre materialer, som er mere miljøvenlige som bambus, så er det en god ide. 

Spis mindre kød

Kød produktion er med til at udlede store mængder co2, så hvis du kan klare dage uden kød, eller helt undvære det, så er dette også en stor hjælp for miljøet.

Næste indlæg
Hvad gør plastik ved klimaet?
Når man snakker klima og miljø, er det svært at komme uden om den store "plastik debat".Plastik er n…
Læs mere
Hvad kan jeg gøre for at passe bedre på miljøet?
Man siger, at forandringer starter i det små. Hvis det er rigtigt, så skal vi starte den grønne omst…
Læs mere
Hvorfor er oksekød dårligt for miljøet?
Det er formentlig ikke fået din næse forbi, at vores kost og spisevaner han en kæmpe indvirkning på …
Læs mere